Notice: get_row_css_class is deprecated since version 4.2 (will be removed in 5.1) with no alternative available. in /home/rafaelo/public_html/wp-includes/functions.php on line 3912

Shërbime & Facilitete

Rafaelo Resort ofron shumëllojshmëri shërbimesh të cilat ju mundësojnë një qëndrim të rehatshëm dhe komod


Notice: get_row_css_class is deprecated since version 4.2 (will be removed in 5.1) with no alternative available. in /home/rafaelo/public_html/wp-includes/functions.php on line 3912
Facilitetet & Shërbimet e Hotelit

Notice: get_row_css_class is deprecated since version 4.2 (will be removed in 5.1) with no alternative available. in /home/rafaelo/public_html/wp-includes/functions.php on line 3912
wififree

WIFI Falas

Ofrojmë  WIFI FALAS në të gjitha zonat e Resortit duke iu siguruar klienteve lundrim të shpejtë në internet gjatë qëndrimit të tyre në ambientet e resortit tonë.

parking

Parking Falas

Rafaelo Resort ofron parking falas për të gjithë klientet e hotelit duke ju ofruar garanci të automjetit gjatë gjithë kohës që po shijoni pushimet tuaja.


Notice: get_row_css_class is deprecated since version 4.2 (will be removed in 5.1) with no alternative available. in /home/rafaelo/public_html/wp-includes/functions.php on line 3912
recepsioni

Recepsion 24-orë

Gjithmonë do të jetë dikush që do ju presë me mirësjellje sapo të keni arritur pranë ambienteve tona, Recepsioni 24 orë do të jetë në gadishmërinë tuaj çdo moment.

rojesigurie

Shërbim Sigurie

Në mënyrë që ju të ndiheni të sigurt Rafaelo Resort ka vënë në gadishmëri një staf të trajnuar në fushën e sigurisë në mënyrë që ju të kaloni pushime sa më të qeta.


Notice: get_row_css_class is deprecated since version 4.2 (will be removed in 5.1) with no alternative available. in /home/rafaelo/public_html/wp-includes/functions.php on line 3912
rafaeloechange

Këmbim Valute

Në ambientet e resortit tonë do të gjeni edhe zyrën e këmbimit (Exchange) ku mund të kryeni këmbimet e të gjitha llojeve e monedhave me kursin me të mirë.

market

Rafaelo Market

Rafaelo Resort ofron edhe shërbimin Marketit ku mund të kryeni blerjet e të gjitha produkteve të nevojshme për një pushim sa më të rehatshëm.


Notice: get_row_css_class is deprecated since version 4.2 (will be removed in 5.1) with no alternative available. in /home/rafaelo/public_html/wp-includes/functions.php on line 3912
agjensi turistike

Agjensi Turistike

Dëshironi të eksploroni pikat turistike dhe resurset e qytetit të Lezhës apo ndonjë qytet tjetër, atëherë Rafaelo Resort ju vjen në ndihme duke ju ofruar paketa dhe guida turistike.

kendlojrash

Ambjent lojrash për fëmijë

Për fëmijët e vegjël kemi vënë në dispozicion këndin e lojrave ku do të kenë mundësi që të argëtohen nën kujdesin e animatorëve të trajnuar.


Notice: get_row_css_class is deprecated since version 4.2 (will be removed in 5.1) with no alternative available. in /home/rafaelo/public_html/wp-includes/functions.php on line 3912

Title


Notice: get_row_css_class is deprecated since version 4.2 (will be removed in 5.1) with no alternative available. in /home/rafaelo/public_html/wp-includes/functions.php on line 3912
★ ★ ★ ★

Notice: get_row_css_class is deprecated since version 4.2 (will be removed in 5.1) with no alternative available. in /home/rafaelo/public_html/wp-includes/functions.php on line 3912
 • Stafi i kualifikuar
 • Pishina për fëmijë
 • Qendër mjekësore
 • Shërbime në dhoma
 • Aktivite sportive
 • Kamera sigurie
 • Shërbim lavanderie
 • Bar pishinë
 • Muzik live çdo natë
 • Animatorë për fëmijë
 • Shezllone në plazh
 • Shërbim Taxi, Autobuz

Title


Notice: get_row_css_class is deprecated since version 4.2 (will be removed in 5.1) with no alternative available. in /home/rafaelo/public_html/wp-includes/functions.php on line 3912
Adresa

Kompleksi “Rafaelo”, 50 m nga hyrja kryesore, Shëngjin, Lezhë, Albania

Tel: +355 281 22501

Cel: +355 672011033

Email:

Info@rafaeloresort.com

Vendndodhja